Loading...
Loading...
Success!
Error!

Coroane dentare integral ceramice cu aspect natural

Coroanele dentare integral ceramice sunt piese protetice realizate în întregime din ceramică medicală, fără niciun alt material. Acestea arată foarte bine în comparație cu alte tipuri de coroane, deoarece au culoare și translucență apropiată de cea a dinților naturali. Acest lucru le face să fie aproape invizibile atunci când sunt cimentate definitiv și oferă un aspect mai natural decât alte tipuri de coroane, cum ar fi cele din metal sau din material compozit. De asemenea, coroanele ceramice sunt rezistente la decolorare și se pot potrivi cu culoarea naturală a dinților pentru a obține un aspect armonios.

Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare

De ce ar trebui să aleg coroane integral ceramice?

Coroanele dentare realizate integral din ceramică oferă cea mai bună potrivire naturală a culorilor în comparație cu orice alt tip de coroană. De asemenea, sunt o alegere bună pentru pacienții care au alergii la metale.

Când trebuie să facem coroană dentară?

Atunci când dinții sunt afectați și distrucția este mare se recomandă să folosim coroane dentare pentru ai proteja și a reface forma acestora.

Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare

Atunci când o coroană veche devine inestetică datorită retracției gingivale.

Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare Coroane dentare


Dacă doriți să aflați mai multe informații vă răspundem la întrebări pe WhatsApp, Email sau la Telefon!