Loading...
Loading...
Success!
Error!
"
Alexandru Marghescu

Dr. Diana Gîță, medic specialist parodontolog la clinica DentSIM, este recunoscută pentru expertiza sa în tratamentele parodontale complexe și prevenirea afecțiunilor gingivale.

DESPRE

MEDIC SPECIALIST PARODONTOLOG

Cu o carieră dedicată excelenței medicale, Dr. Gîță a participat la numeroase congrese și cursuri internaționale de specialitate, menținându-se mereu la curent cu cele mai recente inovații și tehnici în parodontologie.

Pasiunea sa pentru educația continuă și abordarea centrată pe pacient o fac un membru valoros al echipei DentSIM și un profesionist de încredere în domeniul său. Pe lângă activitatea sa clinică, Dr. Diana Gîță este cunoscută pentru implicarea în proiecte de cercetare și publicarea de articole de specialitate, contribuind la dezvoltarea și promovarea celor mai bune practici în parodontologie.

Pe lângă activitatea sa clinică, Dr. Gîță este cunoscută pentru implicarea în proiecte de cercetare și publicarea de articole de specialitate, contribuind la dezvoltarea și promovarea celor mai bune practici în parodontologie.