Loading...
Loading...
Success!
Error!
"
Madalin Simionescu

Dr. Mădălin Simionescu, fondatorul clinicii DentSIM și cofondator al aplicației SmileSIM, este specialist în cazuri complexe de estetică dentară și coordonează toate planurile de tratament din cadrul clinicii.

DESPRE

Pasionat de fotografie, aduce aceeași atenție meticuloasă la realizarea zâmbetelor perfecte.

Cu o experiență vastă în tratarea cazurilor complexe de estetică dentară și în coordonarea medicală, Dr. Simionescu a câștigat Romanian Dental Awards la categoria Obturații Estetice. Această distincție atestă dedicarea sa constantă și abilitățile excepționale în furnizarea de servicii stomatologice de calitate superioară.

Simionescu Madalin

Pe lângă rolul său de medic stomatolog fondator al DentSIM, Dr. Simionescu este cofondator al aplicației inovatoare SmileSIM. Această pasiune pentru tehnologie și inovație îl motivează să ofere pacienților soluții moderne și personalizate pentru îmbunătățirea sănătății dentare și a esteticii zâmbetului.

De asemenea, Dr. Simionescu susține cursuri pentru medicii stomatologi, contribuind la dezvoltarea continuă a cunoștințelor în domeniul stomatologiei și la formarea unei noi generații de specialiști dedicați îmbunătățirii serviciilor dentare.