Loading...
Loading...
Success!
Error!

Stomatologie fără durere! Disconfort minim!

Cu siguranță ai auzit sau ai văzut clinici stomatologice care se promovează cu texte precum: Stomatologie fără durere! Tratamente nedureroase! Confort maxim! ... Adevărul este să stomatologia a evoluat foarte mult în ultima perioadă și în anumite condiții aceste texte pot fii adevărate.

Cum este posibil?

Din punctul nostru de vedere pentru că disconfortul să fie minim este bine să fie înlocuită anestezia clasică (anestezia cu seringa) cu o metodă modernă de anestezie (anestezia asistată computerizat) pentru că am observat că de aici provine durerea și teama cea mai mare. Suntem convinși că sunt medici care reușesc să facă anestezie prin metoda clasică foarte bine dar metodele moderne de anestezie aduc două mari beneficii.

1. Primul beneficiu este legat de aspect. Metodele moderne arată mai friendly, mai puțin înfricoșător.

2. Al doilea avantaj este că substanța anestezică este injectată computerizat. Adică este introdusă treptat astfel încât să nu provoace durere.


Airflow

De obicei durerea la anestezie apare pentru că substanța anestezică este introdusă rapid și pune în tensiune testul din zona respectivă. De asemenea pentru că se introduce treptat anestezicul țesutul dinaintea actului este anesteziat și nu mai doare.

După ce se face anestezia pe tot parcursul tratamentului nu veți mai simțit nicio durere. Posibil să mai simțiți disconfort dar asta depinde de modul de lucru al medicului dumneavoastră (în termeni populari se spune că medicul X are mâna ușoară sau grea).

Recomandare!

Dacă ați avut experiențe neplăcute la stomatolog în trecut și ați rămas cu teama de dentist vă recomandăm să încercați să mergeți acum pentru că stomatologia a evoluat foarte mult și se poate practica fără disconfort pentru pacient.


Dacă doriți să aflați mai multe informații vă răspundem la întrebări pe WhatsApp, Email sau la Telefon!