Loading...
Loading...
Success!
Error!


TARIFE

Echilibrul perfect între Preț și Calitate

O să știu toate costurile de la începutul tratamentului?

Da! La prima vizită veți sta de vorbă cu medicul să înțelegem ce vă doriți cu adevărat și dacă vreți să aflați care sunt toate problemele dumneavoastră vă recomandăm o evaluare interdisciplinară completă.

Ce presupune evaluarea interdisciplinară completă?

Evaluarea interdisciplinară completă cuprinde două ședințe:

  • În prima ședință colectăm toate informațiile de care avem nevoie prin intermediul unei radiografii panoramice, a unui status dentar complet și a unor seturi de fotografii intra- și extraorale.
  • În ședința următoare veți discuta cu medicul despre problemele existente și toate variantele de tratament pentru acestea.

După ce obținem toate informațiile necesare pentru realizarea planului de tratament individualizat, facem un deviz financiar estimativ care conține toate costurile. Acest deviz vă este comunicat întotdeauna înainte de începerea tratamentelor stomatologice.

Pentru că facem fiecare plan de tratament individualizat putem să tratăm cauzele problemelor, nu efectele acestora! (găsiți mai multe informații pe pagina Despre, la secțiunea Planificarea corectă).

Evaluarea interdisciplinară completă presupune realizarea unui status dentar complet, a unui set de fotografii intra- și extraorale și realizarea planului de tratament . Radiografia panoramică nu este inclusă!

Evaluare interdisciplinară complată230 RON

Evaluarea punctuală: Dacă aveți doar una sau două probleme și nu doriți o Evaluare interdisciplinară completă, medicul poate verifica doar zona unde deranjează și vă propune în aceeași ședință un plan de tratament localizat. Pentru a identifica problemele și pentru a putea face o propunere de tratament, este necesară o radiografie dentară mică (retroalveolară). Radiografia retroalveolară nu este inclusă în Evaluarea punctuală!

Evaluare punctuală180 RON

Vreau să îmi îmbunătățesc aspectul estetic, vreau un zâmbet nou. Care este costul aproximativ?

Un zâmbet nou presupune cel mai frecvent realizarea de restaurații integral ceramice (fațete dentare, coroane dentare) sau din material compozit (obturații estetice) în special pe dinții vizibili când zâmbim (când zâmbim de obicei se văd dinții de sus, în medie 8 - 10 dinți).

Fatete dentare Fatete dentare
Incrustație integral ceramică EMAX1950 RON
Coroană integral ceramică EMAX2000 RON
Fațetă integral ceramică EMAX2100 RON
Coroană premium ceramică stratificată Aesthetic AI Tehnology2300 RON
Fațetă premium ceramică stratificată Aesthetic AI Tehnology2400 RON
Coroană integral zirconiu stratificat2000 RON
Coroană integral ceramică/zirconiu - pe implant2250 RON
Lucrare protetică finală de tip ALL-ON-4® sau ALL-ON-6®20000 RON
Plombe dentare Plombe dentare
Obturații estetice (plombe dentare) în zona posterioară380 - 630 RON
Obturații estetice (plombe dentare) în zona anterioară430 - 680 RON
Fațetă din compozit800 RON
Plombe dentare

* Tipul de restaurație se alege în funcție de gradul de distrucție al dintelui și de dorințele dumneavoastră.

Vreau să am dinții mai albi. Ce pot să fac?

Una din variante, pe care am menționat-o și mai sus constă în refacerea zâmbetului cu fațete dentare. Acestea permit alegerea culorii dorite și au avantajul că nu își modifică culoarea în timp. O altă modalitate de a avea dinți mai albi este albirea dentară care permite obținerea unor dinți mai deschiși la culoare cu până la 3 - 4 nuanțe.

Albire dentara

Albire dentară profesională cu lampa Philips Zoom1400 RON

* Pentru pacienții care aleg sau au ales să facă igienizarea profesională la noi se oferă un discount de 150 RON pentru Albirea dentară.

Igienizare profesională (Detartraj ultrasunete + Airflow + Periaj profesional)380 RON

Cât costă tratamentul cu aparat dentar?

Medicul specialist ortodont vă explică la consultație principalele avantaje/dezavantaje ale aparatelor dentare, cât timp trebuie să purtați aparatul pentru problemele pe care le aveți și de asemenea vă oferă indicații și sfaturi cum să aveți grijă de dinții dumneavoastră pe tot parcursul purtării aparatului dentar.

Invisalign
Aparat dentar Aparat dentar

Aparat fix metalic / arcadă2900 RON
Aparat fix safir / arcadă3900 RON
Aparat fix Damon (metalic) / arcadă4500 RON
Aparat fix Damon (clear) / arcadă6000 RON
Aparat invizibil tip gutiere pe amandouă arcadele (Spark®, ClearCorrect®)10000 - 22000 RON

Durere dentară? Posibil ai nevoie de tratament endodontic.

De cele mai multe ori când apare durerea dentară este necesar tratamentul endodontic (tratament de canal). Tratamentul endodontic se realizează cel mai frecvent într-o singură ședință iar costul diferă în funcție de câte rădăcini are dintele respectiv.

Tratament endodontic Tratament endodontic

Tratament endodontic monoradicular650 RON
Tratament endodontic biradicular750 RON
Tratament endodontic pluriradicular850 RON

Dacă dintele este foarte afectat (are distrucție mare) posibil să aveți nevoie de reconstrucție din compozit sau pivot din fibră de sticlă pentru a crește rezistența dintelui.

Reconstrucție din compozit / Pivot din fibra de sticlă350 RON

Am mai mulți dinți lipsă. Ce pot face?

De cele mai multe ori varianta cea mai confortabilă și minim invazivă este să înlocuim dinții lipsă cu implanturi dentare. În clinică punem doar implanturi premium (toată gama de implanturi SKY de la Bredent), calitate Germană, pentru că ne dorim rezultate care să reziste mult în timp. Implanturile Bredent sunt recunoscute la nivel mondial și au fost premiate pentru calitatea oferită. În anul 2018 implantul BlueSKY a primit certificat "Calitate de încredere" de la organizația Trusted Implants.

Implant dentar premium Bredent3000 RON
ALL-ON-4® (4 implanturi dentare + sisteme protetice + lucrare fixa totala provizorie)22500 RON
ALL-ON-6® (6 implanturi dentare + sisteme protetice + lucrare fixa totala provizorie) 26000 RON

Devizul financiar complet se face de către medicul specialist chirurg pe baza computerului tomograf (CT). În funcție de calitatea/cantitatea osului din zona unde trebuie inserat implantul dentar și de elementele anatomice din vecinătate medicul chirurg decide dacă sunt necesare manopere suplimentare precum: adiție de os, sinus lift intern/extern, grefe, etc.. Toate aceste detalii și costurile aferente le primiți înainte să se facă intervenția chirurgicală.

Implant dentar

Dacă doriți să aflați mai multe informații sau anumite costuri vă răspundem la întrebări pe WhatsApp, Email sau la Telefon.

La clinica DentSIM găsiți medici specialiști pe toate ramurile stomatologiei.