Loading...
Loading...
Success!
Error!
Sună acum Programează-te


TARIFE

Echilibrul perfect între Preț și Calitate

O să știu toate costurile de la începutul tratamentului?

Da! La prima vizită veți sta de vorbă cu medicul să înțelegem ce vă doriți cu adevărat și dacă vreți să aflați care sunt toate problemele dumneavoastră vă recomandăm o evaluare interdisciplinară completă.

Ce presupune?

Evaluarea interdisciplinară completă cuprinde două ședințe:

  • În prima ședință colectăm toate informațiile de care avem nevoie prin intermediul unei radiografii panoramice, a unui status dentar complet și a unor seturi de fotografii intra- și extraorale.
  • În ședința următoare veți discuta cu medicul despre problemele existente și toate variantele de tratament pentru acestea.

După ce obținem toate informațiile necesare pentru realizarea planului de tratament individualizat, facem un deviz financiar estimativ care conține toate costurile. Acest deviz vă este comunicat întotdeauna înainte de începerea tratamentelor stomatologice.

Pentru că facem fiecare plan de tratament individualizat putem să tratăm cauzele problemelor, nu efectele acestestora! (găsiți mai multe informații pe pagina Viziune, la secțiunea Planificarea corectă).

Evaluarea interdisciplinară completă presupune realizarea unui status dentar complet, a unui set de fotografii intra- și extraorale și realizarea planului de tratament . Radiografia panoramică nu este inclusă!


MANOPERĂ TARIF
Evaluare interdisciplinară completă + Plan de tratament individualizat 230 RON


Dacă doriți să aflați mai multe informații sau anumite costuri vă răspundem la întrebări pe WhatsApp, Email sau la Telefon.

La clinica DENTSIM găsiți medici specialiști pe toate ramurile stomatologiei.